Overslaan en naar de inhoud gaan

Toneel

Al meer dan 40 jaar heeft onze vereniging een toneelclub, wij verzorgen jaarlijks de kerstviering  met een toneelstuk dat met kerst te maken heeft. In de lente beginnen we met de voorbereidingen, De ontspanningsleidsters lezen zich in enkele toneelstukken in en zoeken dan een passend stuk uit,vaak door uitwisseling met andere verenigingen verkregen, dan worden de speelsters benaderd of ze zin en tijd hebben om weer mee te doen, soms doen we een beroep op de leden van onze vereniging voor nieuwe toneelspeelsters.

 

In juli krijgen ze dan hun tekst en in augustus komen we bijeen en leest ieder zijn rol. Wekelijks komen we bij elkaar. Vanaf november repeteren we 2x per week. Onze oefenruimte is bij een van onze leden aan het Boord waar speciaal voor ons een ruimte wordt ingericht.

Wij zijn een  gezellige ontspannende groep dames, waaronder toneelspeelsters, souffleurs, grimeurs, regisseur, decorbouwers, licht en geluid, allemaal mensen  die samen zorgen dat het toneelstuk bij de uitvoering staat als een huis.

Op uitnodiging willen we graag op andere plaatsen spelen, je kunt hierover contact opnemen met Maria Swinkels (tel. 040-2832543) of stuur een mail naar rianneraaij@hotmail.com